Dečki in deklice zaključili z letno sezono

V nedeljo odigrana finalna serija v kategoriji dečkov in deklic. Člani še brez zaključka.

Teden kasneje, ko so Ježica in Race razjasnili končno tretje in četrto mesto v kategoriji dečkov in deklic in je slabo vreme botrovalo prestavitvi finalne serije v tej kategoriji smo v nedeljo preteklega konca tedna le dobili državnega prvaka dečkov in deklic sezone 2013.

V finalnem obračunu sta se pomerili ekipi Zajčkov in Lisjakov. Zajčki so prevzeli pobudo, ko so prvo tekmo dobili z rezultatom 1 : 6.  Lisjaki so si v nadaljevanju nadvse želeli izenačenja v tekmah a jim v nadaljevanju le to ni uspelo in tudi drugo tekmo izgubili z rezultatom, tokrat nekoliko nižjim 3 : 0 s čimer so morali priznati premoč Zajčkom, ki so tako postali letošnji državni prvak Slovenije 2013.

IMG_106921851393866

V članski kategoriji sta ekipi Golovca in Lisjakov odigrali drugi krog finalne srije Slovenije 2013. Po rezultatu prve serije, ko je bil rezultat v tekmah 1 : 1 je tokrat  drugače. Golovec je v drugi seriji domov pospravil dve zmagi. Prvo z rezultatom 12 : 8 in dugo z 16 : 2.

Golovec v finalni seriji Slovenije vodi 1 : 3 v nizu zmag in ga do končne zmage loči le še ena zmaga. Naslednji krog je na sporedu ta konec tedna. Za prenagljeno napovedovanje je še prezgodaj, saj imajo Lisjaki še vedno upanje na preobrat, da so tega zmožni so prikazali že nekajkrat, kako pa bo tokrat bomo deležni v kratkem, ko se ekipi zopet srečata v Škofji Loki.