Sporočilo selektorja

Lep pozdrav.
Posredujemo sporočilo selektorja državne reprezentance:
Vsem skupaj lep pozdrav.
Veseli me da ste odzivni, vendar vas prosim, da vsi ki vas zanima igranje in treniranje za reprezentanco pošljete popolno prijavo:
– Ime in Priimek,
– letnico rojstva,
– naslov,
– telefon,
– elektronsko pošto in
– velikost konfekcije S/M/L/XL/XXL/.
Vsi ki ste jo že poslali hvala!
Prosim, da že ob prvi prijavi izpolnite vse podatke, saj res ne želim iskati vaših podatkov po dveh treh mailih.
Obenem pa še ena prošnja za vse klube. Ker bi z vami radi komunicirali preko Facebook-a, internetne strani in skupin na Messengerju vas naprošam, če lahko spisek igralcev z omenjenimi podatki (popolnimi) pošljete sekretarju Anžej Olaj ([email protected] ali [email protected]) ter na naslov [email protected]. Prošnja je enako naslovljena na vse, da posredujete tudi podatke vaših prijateljev, ki niso zajeti v tej bazi, saj bomo edino tako lahko začeli tekoče komunicirati.
Bi pa vse vas posebej vi, ki ste na kakršen koli način povezani z športom prosil, da tudi vi prevzamete odgovornost in obvezo nekaj naredite za športno panogo. V današnjem mailu vas naprošam za odgovore (prijave ) in tudi za podatke, ki jih prosim klubi pošljete na zvezo (omenjeni maili). V kolikor želimo razviti šport, narediti dobre ekipe in šport pripeljati na visoki nivo vas resnično naprošam za sodelovanje.
Prosim za razumevanje in naprošam da prijave pošljete najkasneje do 14 aprila 2021.
Lep pozdrav, Vojko