Usposabljanje 2020

Pozdravljeni,

V imenu Izvršnega Odbora ZBSS objavljam razpis za panožno-specifični del usposabljanja trenerjev v baseballu in softballu 2020.

Tečaj bo potekal od 4.3. do konca marca, ob sredah, petkih in sobotah. Zaključni praktični del izpita bo verjetno v aprilu (odvisno od vremena).

Opravljeno usposabljanje vam prinese doživljenjski naziv strokovnega športnega delavca 1. stopnje, s tem pa poleg boljšega trenerskega znanja tudi možnost prijave na razpise in možnost opravljanja predstavitev ali interesnih dejavnosti na šolah.

Redna cena je 250 EUR na udeleženca, kar pokrije stroške predavateljev. Ker pa želimo vzpodbuditi čim večjo udeležbo predvsem mlajših kandidatov, ponujamo tudi možnost udeležbe po promocijski ceni 50 EUR, če se matični klub zaveže, da bo pripravil 10 predstavitev baseballa in/ali softballa v osnovnih ali srednjih šolah.

Več informacij, vključno s predmetnikom in prijavnico je v priponki.

Iz osebnih izkušenj lahko povem, da tečaj poteka v sproščenem vzdušju in da so tako predavanja kot praktični del programa zanimivi tudi za dolgoletne veterane. Predvsem po znižani ceni se udeležba res izplača in jo toplo priporočam vsakomur, ki ima kakršenkoli namen prenašati svoje znanje na mlajše generacije.

Vabim vas tudi, da ta razpis posredujete naprej komurkoli, ki bi ga utegnil zanimati.

Lep pozdrav,

Igor Drobnak

Član IO ZBSS, zadolžen za usposabljanje

Prijavnica

Razpis_tecaja-2020