Pritožba Ježice

Ježica se je pritožila na razpored tekem finalne serije in podala prošnjo za odlog tekem ta konec tedna.

Pritožba je bila obravnavana s strani komisarja, ki je ugotovil, da je pritožba utemeljena. Zato objavlja nov razpored oziroma razpoložljive termine nadaljevanja finalne serije v kategoriji kadetov med ekipama Ježice in Zajčkov. Prav tako se ugodi prošnji Ježice za odlog tekem ki so bile planirane ta konec tedna.

torek 25.10.2016 ob 16.00 uri igrišče Ježica

četrtek 27.10.2016 ob 16.00 uri igrišče Ježica

sobota 29.10.2016 ob 12.00 in 14.30 uri igrišče Ježica

nedelja 30.10.2016 ob 12.00 in 14.30 uri igrišče Ježica

V kolikor vremenske razmere ne bodo dovoljevale realizacije tekmovanja se z 01.11.2016 tekmovanje zaključi in pri končni razvrstitvi upoštevajo rezultati v finalni seriji odigranih tekem.

One response to “Pritožba Ježice

 1. Pozdravljeni,
  člen 13. pravi:
  Sprejetega koledarja tekmovanja se ne da spreminjati. Izjemoma se lahko ekipe zaradi utemeljenega vzroka najmanj 15 dni pred predvidenim datumom tekme dogovorijo za drug termin, obvestilo o tem pa je potrebno poslati pisno komisarju tekmovanja takoj. O prestavitvi termina odloči komisar.

  Ekipe se niso dogovorile za drugi termin, vsaj ekipa Zajčkov ne ve za predstavitev.

  Če ekipe ne najdejo soglasja in klub zaprosi najmanj 15 dni pred predvidenim terminom komisarja tekmovanja, le ta odloči o prestavitvi termina. Če ekipa zaprosi komisarja tekmovanja za prestavitev termina manj kot 15 dni pred predvidenim terminom, je dolžna plačati takso 20 točk.

  Ali so ali bodo plačali ?

  Manj kot 8 dni pred predvidenim terminom prestavitev tekme ni mogoča.
  Ponavljam:
  Manj kot 8 dni pred predvidenim terminom prestavitev tekme ni mogoča.

  Če do novega termina tekme taksa za prestavitev ni plačana, ekipa, ki je zaprosila za prestavitev, tekmo izgubi brez boja.

  Popravite me, če si pravilnika ne razlagam pravilno.

  Lp, Andrej

Comments are closed.