Dream Team državni prvak v kategoriji softball COED slowpitch

V soboto, 24. septembra, se je v Škofji Loki odvijal zadnji turnir v seriji softball COED slowpitch. Topla sončna sobota je poskrbela za nekaj nepričakovanih dogodkov. Prvič v dveh letih, odkar v državnem prvenstvu nastopa ekipa Dream Team, namreč ni nastopila v finalu. To so jim v rednem delu preprečili Mesarji. Ekipa softball navdušencev je v treh letih postala močno konkurenčna in meša štrene tudi ekipam z veliko več izkušnjami.

V rednem delu so neporažene Lisičke osvojile prvo mesto, za drugo mesto v finalu pa so se, z enakim številom zmag in porazov, borile kar vse preostale tri ekipe. Najboljše razmerje so imeli Mesarji. V finalu pa so morali premoč priznati močni ekipi Lisičk, ki se je za zadnji, domači turnir, le uspela pokazati v luči, kakršni smo jo bili vajeni v preteklih sezonah.

Končni vrstni red turnirja:

  1. Lisičke
  2. Mesarji
  3. Dream Team
  4. Ježica

sdr

S tem turnirjem se je zaključilo tekmovanje za državno prvenstvo, v katerem drugo leto zapored slavi ekipa DREAM TEAM. Z dobro udeležbo in vedno boljšimi predstavami so letos na drugem mestu končali Mesarji. Malce pomlajeni ekipi Ježice in Lisičk pa sta tekmovanje zaključili na 3. in 4. mestu. Na 5. mestu so pristale Race z Iga, ki so se letos uspele udeležiti le dveh turnirjev za državno prvenstvo.

20160514_162747

Vsem ekipam čestitamo za dobre akcije, dosežene uspehe, fair play in sodelovanje na turnirjih.

Sledi zaslužen počitek in nato že kmalu priprave na novo sezono, ki v mrzlih zimskih dneh potekajo v telovadnicah in dvoranah. Naj bodo čim bolj uspešne!