Baseball update

Baseballisti v dveh kategorijah so nadaljevali s tekmovanjem v državnem prvenstvu. V četrtek sta se v kadetski konkurenci srečali ekipi Ježice in Rac, sobota je bila v znamenju kategorije dečkov in deklic na Igu.

Kadeti:

Na začetku tekme so podjetnost prikazale Race a jim je Ježica hitro pristrigla krila in s tem oznanila dominanco na igrišču. Trud Rac sicer ni pojenjal vendar je izkušenejša Ježica skozi celo tekmo odločno držala vajeti v svojih rokah.

Race 01050  6
Ježica 23554 19

Dečki in deklice:

Prijeten dan je minil v krasnih predstavah naših najmlajših, ki smo jim bili priča vsi prisotni. Kar nekaj navdušejočih t.i. “diving catch” lovljenj je popestrilo obrambne akcije, prava redkost na naših igriščih pa je bil v stilu MLB  ulov žoge na ograji v zunanji liniji. Tekme so bile nadvse razburljive saj so, kot obrambe pritisk ustvarjali tudi agresivni napadi ekip.  Otroci so nam pripravili pravo baseball poslastico ob kateri smo lahko prav vsi ponosni neglede na končni rezultat. Čestitke vsem in hvala za izvrstne predstave ob katerih smo nadvse uživali.

Tekmovalni naboj po čimboljših rezultatih, tesni rezultati srečanj, sonce, padec zračnega pritiska in nanadni preobrati v tekmah so vplivali na razpoloženje v ekipah. Grenak priokus izvrstnemu športnemu dogodku, kjer so tako otroci, kot vsi ostali maksimalno izkoristili športno obarvan dan prilijejo neljubi pripetljaji za katere vsi vemo, da na športni dogodek ne sodijo…

  1. Race
  2. Risi
  3. Ježica
  4. Zajčki
  5. Lisjaki

Race : Risi 4 : 3

Zajčki : Ježica 0 : 4

Lisjaki : Race 2 : 12

Zajčki : Risi 7 : 9

Ježica : Race 6 : 7

Risi : Lisjaki 7 : 1

Race : Zajčki 3 : 2

Ježica : Lisjaki 6 : 2

Risi : Ježica 10 : 4

Lisjaki : Zajčki 4 : 11