Kadetom nagajalo vreme, člani z incidentom

Kadeti so s tekmami v zaostanku. Tekma v članski kategoriji z incidentom.

V preteklih 14ih dneh je vreme nagajalo kadetom. Tekme so bile zaradi slabega vremena odpovedane in jih bo potrebno odigrati v prihajajočem mesecu. Prerazporejen urnik bo komisar razposlal vodjem ekip in pristojnim funkcionarjem do konca tega meseca.

V nedeljo 22.5.2016 sta se na igrišču Golovca v Štepanjskem naselju pomerili ekipi Golovca in Lisjakov. Po prvi polovici pete menjave je bila tekma prekinjena zaradi izključitve dveh igralcev Golovca, Kep in Preradović, ki sta zaradi sodniške odločitve izgubila potrpljenje in ob tem z njim verbalno obračunala z neprimernim besednjakom. Klub, katerega igralca sta bila izključena bo deležen kazenskega ukrepa v skladu s pravilniki ZBSS.

Tekma je v skladu s pravilniki ZBSS zabeležena s porazom Golovca in sicer 0 : 9 za gostujočo ekipo Lisjake.

Naslednje tekme v članski kategoriji so na sporedu 29.5.2016 in sicer Golovec gosti Ježico, Lisjaki pa Zajčke.

V soboto 28.5.2016 je na sporedu 3. turnir v kategoriji dečkov in deklic. Turnir bo na Ježici s pričetkom ob 9:00.

One response to “Kadetom nagajalo vreme, člani z incidentom

  1. Bom še povedal tuki. Golovec ni izgubil zaradi sodnika ampak zaradi samega sebe kar se pa tiče sodnika (Cipe) takšno sojenje ni za nikamor. Slovenija je določila istega sodnika za sojenje na prvenstvu ki bo v Sloveniji in če si nočmo narediti sramote prosim da se zamenja sodnika in se sam javljam da bom jaz odsodil prvenstvo.
    Lep pozdrav Milan Preradović

Comments are closed.