[Razpis] Softball Sodniške Klinike

Zveza za baseball in softball želi usposobiti in izpopolniti sodniški kader in s tem zagotoviti enotno sojenje in še dodatno dvigniti nivo tekmovanj. V ta namen bomo organizirali Slowpitch sodniško kliniko in pa poslali dva kandidata na ESF kliniko za fastpitch sodnike v sosednjo Italijo. Več info sledi spodaj.

 

ZBSS Slowpitch Sodniška Klinka

Kdaj: 17. april 
Kje: BSK Golovec 
Prijave: do 15. aprila 2015
Prijavnina: 30€

S prihajajočo sezono stopa v veljavo pravilnik, ki nalaga, da mora vsaka ekipa, ki sodeluje v državnem Softball COED Slowpitch prvenstvu imeti vsaj enega licenciranega sodnika. V ta namen bo tudi organizirana sodniška klinika.

Kliniko bo vodil slovenski ESF licencirani sodnik Tomo Žezlina, ki je svojo sodniško kariero pričel daljnega leta 2006. V tem času je sodil na šestih evropskih prvenstvih in kar nekaj mednarodnih turnirjih med drugim pa ga je doletela tudi čast, da se pridruži sodniškim vrstam na t.i. World Games v Belfastu.

Prijavo nam do 15. aprila 2015 posredujte na [email protected].

Prijava naj vsebuje naslednje podatke kandidata:

  • matični klub oz. ekipa
  • ime in priimek
  • e-mail    
  • konfekcijska številka (majica)    

Vsi kandidati bodo ob prijavi prejeli ustrezno dokumentacijo in gradivo. Ob uspešnem zaključku klinike bodo kandidati prejeli sodniško majico, kapo in seveda certifikat, hkrati pa bodo uvrščeni na seznam ZBSS licenciranih sodnikov, ki bodo v prihodnje skrbeli za sojenje na Slowpitch turnirjih pod okriljem ZBSS.

Razpisno dokumentacijo si lahko ogledate tukaj.

 

ESF Fastpitch Sodniška Klinika

Kdaj: 9.-15. avgust 2015
Kje: Collecchio, Italija
Prijave: do 15. aprila 2015

 

ZBSS ima priložnost, da usposobi nove sodniške kadre v kategoriji fastpitch softball. Odločili smo se, da na kliniko, ki bo avgusta v Italiji, pošljemo dva kandidata.  ZBSS bo krila stroške izobraževanja (prijavnina, nastanitev, prevoz),  seveda pod določenimi pogoji.

Vse zainteresirane naprošamo, da nam do 15. aprila 2015 na [email protected]  posredujejo naslednje:

  • osebne podatke
  • motivacijsko pismo (zakaj si želite postati fastpitch sodnik)
  • dosedanja sodniška usposabljanja
Vso razpisno dokumentacijo najdete na tej povezavi.