Zaključek slowpitch sezone 2013

Petega oktobra se je uradno zaključila serija zunanjih turnirjev za državno prvenstvo v kategoriji COED slowpitch. Čeprav so na turnirju slavili Zajčki, to ni bilo dovolj za prevzem vodstva v skupni razvrstitvi. Državne prvakinje so tako že tretjič zapored postale Lisičke. Drugo mesto so si s konstantno igro tekom sezone priigrali Zajčki, na tretjem pa je pristala ekipa Ježice.  Racam je s četrtim mestom na zaključnem turnirju le uspelo prehiteti Lindau Hawks iz daljne Lendave in se zavihteti na 4. mesto. Očitno je, da so si ekipe vedno bolj izenačene in drugo leto se nam obeta zanimiv boj za lovoriko.

kolaz2

Rezultate zaključnega turnirja najdete na tej povezavi, za ogled končne razvrstitve DP pa kliknite tukaj.

Na tokratnem turnirju smo lahko spremljali tudi pravcati Home Run Derby. Prijavilo se je kar nekaj korenjakov, ki so komaj čakali, da pomerijo moči. Haris Konjević je v finalnem dvoboju ugnal starega mačka Bogdana Arneža in tako domov odnesel glavno nagrado.
Posebno priznanje in nagrado so prejeli Mesarji. Njihov trud, zagnanost in veselje do igre je ZBSS nagradila s povsem novim kijem.

Med čakanjem na toplejše mesece se bomo preselili na parket. Dvoranski turnirji bodo na sporedu enkrat mesečno, termini pa bodo znani v kratkem.