Člani 4. krog, kadeti delno

Člani so pod streho pospravili 4. krog državnega prvenstva, kadeti odigrali le delno.V Škofji Loki, kjer so Lisjaki gostili Ježico je dež prekinil drugo tekmo vendar je tekma regularna saj so odigrali sedem menjav. Prva tekma se je končala z izidom 0 : 2 in druga 4 : 7, obakrat v korist Lisjakov.

Na Golovcu so Zajčki gostili Golovec, obe ekipi sta v hiško pospravili po eno zmago. Rezultat prve tekme se je končal z 1 : 2 v korist Zajčkov, druga pa 16 : 11 v korist Golovca.

Dan pred tem so kadeti, ki so bili razdeljeni v dve skupini, skušali odigrati turnir a jo je zagodlo vreme. Močno deževje preko noči je onesposobilo igrišče v Škofji Loki, kjer bi se morali pomeriti ekipe Lisjakov, Ježice in Longbridgea. Zaostale tekme se bodo po zagotovilu trenerjev ekip odigrale najkasneje v 30ih dneh, in sicer po medsebojnemo dogovoru med trenerji ekip.

Na igrišču Zajčkov pa sta se pomeril ekipi Zajčkov in Golovca. Igrišče je bilo kljub nočnemu deževju primerno za igro. Obe tekmi so slavili Zajčki. Prvo tekmo z 4 : 10 in drugo z 0 : 11. Tretje tekme niso odigrali saj je bil končni izid po dveh zmagah že v korist Zajčkov.