Kongres izvolil nova predsednika CEB in ISF

Po včerajšnjih razvojnih delavnicah v sklopu evropskega baseball in softball kongresa na Bledu so danes kongresniki CEB in ESF uspešno izvolili nova delovna telesa.

 

DSC_2320

 

DSC_2327CEB bo v prihodnosti vodil novi predsednik, nizozemec Jan Esselman, ki je nadomestil čeha Petra Ditricha. Kandidaturo za predsednika CEB je vložil tudi slovenec Vojko Korošec, ki se je delegatom kongresa predstavil več, kot primerno in prejel presenetljivo lepo število glasov.

 

 

 

DSC_2307Nizozemec André van Overbeek ostaja predsednik ESF, evropske softball zveze.  Generalni sekretar je postal Izraelec Ami Baran, blaganjik je belgijec Eddy van Straelen, podpredsedniki pa so Gabriel Waage (CZE),  Youry Alkalay (BUL),  Dejan Jesic (SRB),  John Austin (IRE),  Mette Niessen-Jakobson (DNK) and Gilbert Tobback (BEL).

 

 

Naša nacionlana panožna zveza za baseball in softball je prejela priznanje za uspešno organizacijo in realizacijo kongresa. Priznanje, kot pohvale je slavnostno prejel predsednik ZBSS Boris Vehovec.  Zakluček kongresa bo jutri v nedeljo 17. februarja 1013.