Začetek državnega prvenstva za člane prestavljen

Žal moram sporočiti, da se člansko državno prvenstvo ne bo začelo 21. 4., kot je bilo sprva napovedano, saj so se nekateri klubi pritožili na datum začetka kljub temu, da so bili vsi vodje ekip prisotni pri pripravi pravilnikov in so bili obveščeni glede datuma začetka tekmovanja že v marcu.

Razpis za prijavo v državna prvenstva je potekel v nedeljo, 15. 4., rok pa smo zaradi malo prijav podaljšali do četrtka, 19. 4., ko so zadnje ekipe še oddajale prijave. Rok za prijavo je bil sicer kratek, vendar pa so bile vse ekipe vabljene na vse sestanke za pripravo sezone, tako da izgovorov glede nepoznavanja pravilnikov ne bi smelo biti, vsebina prijavnice pa vsebuje le podatke, ki jih ima dobro organiziran klub že pripravljene.

V kratkem lahko pričakujete, da se bodo na spletni strani zbss.si začele pojavljati napovedi tekem, ki se bodo v članski konkurenci letos dogajale vsak vikend samo na enem igrišču, kjer se bodo spopadle vse 4 ekipe. Več o poteku in pravilih tekmovanja si lahko preberete v letošnjem pravilniku.