Rezultati turnirjev ob 40-letnici BSD Ježica

V soboto, 7.6.2014, je v okviru praznovanja 40-letnice delovanja Baseball in softball društva Ježica potekal tudi 3. COED Slowpitch turnir. Tokrat se je prijavilo 6 ekip. Zopet smo bili priča odličnim akcijam in borbenim igram, ki jim ni bila kos niti vročina na igrišču. Prav užitek je gledati, kako ekipe napredujejo iz turnirja v turnir in tako zvišujejo raven igranja slowpitcha. Po finalni tekmi je tako prvo mesto zopet pripadlo Lisičkam, sledili so jim Ježica na drugem mestu, nato Zajčki, Stallions, Mesarji, 6. mesto pa so osvojile Race.

Seveda pa je potrebno omeniti tudi spremljajoči turnir dečkov in deklic v baseballu ter dogajanje izven igrišča, kjer se je nabralo precejšnje število navijačev in ljubiteljev baseballa ter softballa. Za še boljše vzdušje pa je z dobro hrano in pijačo poskrbel Grill klub Slovenija in srečelov s praktičnimi nagradami.

Glede na dobro voljo prisotnih je očitno, da je dogodek uspel, za kar bi se še posebej zahvalili vsem, ki so pomagali pri organizaciji in izvedbi ter seveda igralcem in navijačem, ki so srce športa. Ponovno se na igrišču Ježica snidemo 21.6.2014 na 4. COED Slowpitch turnirju.

Nekaj utrinkov si lahko ogledate na tej povezavi.

Za ogled rezultatov kliknite tukaj.

Tekst: Maša Logar